Algemene Ledenvergadering goed bezocht.

Donderdagavond 15 oktober is de Algemene ledenvergadering van de VVD afdeling Tiel gehouden in de Medelse Poort.

Naast het bestuur en vele leden, mochten we ook enkele geïnteresseerden verwelkomen die nader kennis willen maken met het liberale gedachtegoed van de VVD en het reilen en zeilen van de VVD afdeling Tiel.

Gedurende de Algemene ledenvergadering werden niet alleen Edwin de Wit, bestuurslid Opleiding & Training en Maurice van der Kruk, voorzitter, herbenoemd, maar ook Helen Oktas als nieuw bestuurslid voor Jongeren benoemd.

Heske Groenendaal heeft onlangs de VVD fractie verlaten.  Een woord van dank voor Heske’s jarenlange inzet als raadslid voor de VVD en Tielse gemeenschap ging gepaard met een bos bloemen en een aandenken. Tevens mocht het kersverse raadslid Wim van Baal bloemen in ontvangst nemen. Met de komst van Wim als raadslid is de VVD fractie weer op sterkte. 

De vergadering omarmde de plannen van het Hoofdbestuur. De plannen zijn gericht op een toekomstbestendige, open en toegankelijke liberale politieke volkspartij. Dat met de wijziging in de structuur en onderliggende reglementen aandacht nodig is voor lokale vraagstukken en waarborgen van de kandidaatstellingsprocedure voor de gemeenteraad werd door de vergadering als een belangrijk speerpunt gesteld. Aan de vooravond van een drukke en intensieve periode werden met name de kansen met elkaar gedeeld.