Voor de Jeugd Dag 2022 door Emmy Visser

Emmy Visser, ons commissielid met als portefeuille zorg, was maandag 7 november aanwezig bij de online bijeenkomst ' Voor de Jeugd Dag 2022 ' .

Emmy: 

Dit mooie initiatief viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en komt tot stand door samenwerking tussen de Vereniging van Nederlandse Gemeenten ( VNG) en Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)

https://www.voordejeugddag.nl.

De keuze was ruim. Diverse webinars en informatiebijeenkomsten gegeven door jongeren en professionals uit het Sociale Domein. Voor mij was de rode draad hoe wij onze Tielse jongeren kunnen laten opgroeien in een betrokken gemeente. Heb daar mooie suggesties vanuit de Nederlandse ervaringen en ook vanuit Dublin opgedaan, die ik in de komende tijd zeker ga inbrengen in Tiel. 

Voor de jongeren binnen de VVD Tiel heb ik ook een aantal leuke praktische tips waarmee ze aan de slag kunnen.

De Staatssecretaris Maarten van Ooijen sloot deze inspirerende dag af met een mooi betoog over het belang van het hebben van een podium voor de jeugd, zodat zij zich gehoord weten.

Het was een mooie dag waarmee ik de tips en tops meeneem voor de ontwikkeling van een krachtige toekomst voor de jeugd van Tiel.