COMMISSIELID TIMO DE MARI: EEN UPDATE.

Tiel, december 2014 - Sinds maart 2014 ben ik actief in de Tielse politiek. Sindsdien neem ik deel aan de vergaderingen van de commissie Ruimte, de wekelijkse fractievergaderingen en tal van verschillende andere bijeenkomsten. Dit alles doe ik namens de VVD.

De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat de voorbereiding ontzettend belangrijk is. Voordat je vergaderingen ingaat moet je precies weten wat de boodschap is die je over wilt brengen. Dit is uitdagend, maar ook erg leuk.

Ik ben terecht gekomen in een sterke lokale VVD. Zowel het bestuur als de fractie is ambitieus en durft aan te pakken. Dit is belangrijk, want op die manier kunnen wij u, onze kiezer, het best vertegenwoordigen. De commissie Ruimte bevalt mij goed. Ik heb namens de VVD fractie vragen gesteld over het niet stoppen op station Utrecht Lunetten van de trein naar Utrecht. Een belangrijk punt, omdat burgers van Tiel hier last van hebben. Daarnaast hebben we sterk de A15 onder de aandacht gebracht en gehouden. Wij hebben gevraagd om een concreet tijdspad en plan voor maatregelen, zodat de weg weer veilig wordt, de files verminderen en de transportkosten voor bedrijven afnemen. Wij zullen hier in de toekomst zeker mee doorgaan.

Vooral de onderwerpen die erg spelen onder de bevolking vind ik leuk. Bepalen wat onze kiezers vinden is echter niet altijd even gemakkelijk. Vaak spreek je mensen enkel op de vergaderavond zelf en dan is er te weinig tijd om nog iets te kunnen veranderen. Waar ik dan ook behoefte aan heb is meer informatie van u. Ik zou dan ook willen oproepen vooral te mailen als er iets speelt. Wij zijn er namelijk voor u, onze kiezer.

Rest mij nog u een fijne jaarwisseling te wensen.

 

Timo de Mari

Raadscommissielid Ruimte VVD Gemeente Tiel

tdemari@tiel.nl