VVD ook dit jaar op Dickensmarkt voor het goede doel

TIEL - Aanstaande zondag staat VVD Tiel weer op de Dickensmarkt voor het goede doel. Ook dit jaar steunt de VVD de lichtjesactie van Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. www.vriendenvanzrt.nl. Wij zien u graag a.s. zondag bij onze stand op het Plein in Tiel voor dit goede, lokale, doel.

Waak- en familiekamers

Vorig jaar heeft VVD Tiel ook geld ingezameld voor de lichtjesactie. Het geld is besteed aan vernieuwde Waak- en familiekamers in het Ziekenhuis Rivierenland. Afgelopen maandag hebben raadsleden Ans Duquensnoy en Mark Smits de vernieuwde kamers bezocht. Zij waren onder de indruk van het resultaat. 

Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland

De stichting zamelt geld in voor projecten die het verblijf in het ziekenhuis aangenamer maken en die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden.

Inmiddels hebben zij, dankzij de hulp van vele donateurs, een groot aantal van deze extra voorzieningen mogelijk kunnen maken.

Kinderen

Ook dit jaar staat VVD Tiel weer op de Dickensmarkt voor het goede doel van Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. www.vriendenvanzrt.nl  Het geld wat dit jaar wordt opgehaald zal worden besteed aan de kinderen die verblijven in het Ziekenhuis.

Kom dus a.s. zondag naar onze stand op het plein en koop lekkere chocolaatjes of doneer!