Aanbesteding zwembad

Op woensdag 16 november j.l. heeft de commissie samenleving de aanbestedingsprocedure voor het nieuwe zwembad in Tiel besproken. De gemeenteraad van Tiel heeft op 21 juni 2017 besloten dat er een nieuw duurzaam zwembad in Tiel moet komen. 

 

De VVD vindt het belangrijk dat er in Tiel een zwembad is. Sport en beweging is belangrijk voor onze inwoners en gebruikers. Het leren zwemmen is eveneens ontzettend belangrijk. Zeker gezien de ligging van onze gemeente, midden in het Rivierengebied. In ons laatste verkiezingsprogramma 2014 - 2018 had de VVD opgenomen dat een zwembad in Tiel moet blijven. 

 

Het is volgens de VVD belangrijk dat er tempo gemaakt wordt met de aanbestedingsprocedure. De economie trekt fors aan. Dit heeft als gevolg dat de prijzen in de bouw stijgen. Gezien deze ontwikkeling en de krappe financiĆ«le ruimte van de gemeente Tiel is snel handelen van belang. 

 

Samenwerking met marktpartijen en met de zwemvereniging(en) vindt de VVD belangrijk voor het succes van de nieuwbouw. Door een goede samenwerking wordt kennis en kunde gedeeld zodat de inwoners straks kunnen genieten van een duurzaam, energieneutraal en fijn zwembad! 


Mark Smits

Raadslid VVD Tiel